„abc Notes – ToDo & Sticky Note Application“ – spalvoti lapukai Jūsų mintims

 

Pasaulyje be galo populiarūs maži spalvoti lipnūs lapukai. Neabejoju, kad pasauliniu mastu jų parduodami įspūdingi kiekiai. Vos tik atsiradęs mūsų rinkoje šis produktas taip pat lengvai prigijo. Dabar lipnių lapukų pilni ne tik biurai, bet ir namai. Jie tikrai praverčia, kai staiga prireikia užsirašyti kokį nors trumpą priminimą. Negana to, jie lengvai limpa negadindami paviršiaus, todėl reikiamą informaciją galime žymėtis tiek ant šaldytuvo, tiek ant kompiuterio monitoriaus.

Ar norėtumėte analogišką „lapukų sistemą“ turėti ir savo sumaniajame įrenginyje „iPad“ ar „iPhone“? „Apple“ elektroninėje parduotuvėje galite rasti bent keliolika analogiškų programų. Be to, su naująja operacinės sistemos versija ir pati „Apple“ pristatys savąjį variantą. Gal todėl „abc Notes“ suskubo išpardavinėti savo kūrinį. Panagrinėkime, kuo gi naudinga mums gali būti ši aplikacija.

Programa suteikia Jums galimybę naudotis keliais darbalaukiais. Taip galėsite lengvai atskirti asmeninius užrašus nuo darbinių ar pirkinių sąrašą nuo užduočių sąrašo. Kitą darbalaukį galite pasirinkti iš iššokusio jų sąrašiuko ar perslinkdami pirštu į šoną – toks dvejopas būdas tikrai patogus. Viename darbalaukyje galite sukurti tiek sąrašų, kiek norisi, tačiau pagalvokite, ar lengva po to bus juos tvarkyti. Paspaudus ant norimo lapuko, jis iškeliamas į viršų ir taip galite matyti visą jo turinį. Palaikykite kurį laiką paspaudę, ir pasirodys meniu su daugybe pasirinkimų, ką su šiuo lapuku galite padaryti, pavyzdžiui, perkelti į kitą darbalaukį, išsiųsti elektroniniu paštu, keisti, dubliuoti ir t.t.

Patys lapukai gali būti įvairių formų, spalvų bei šriftų: skirtingų variantų čia rasite tikrai nemažai. Dar viena puiki šios aplikacijos savybė yra ta, kad visus užrašus galite sinchronizuoti tarp kelių „iOS“ naudojančių įrenginių. Todėl jei padarėte įrašą savo „iPhone“, jį lengvai perkelsite ir į savo „iPad“. Darbalaukį taip pat galite nufotografuoti vienu mygtuko paspaudimu – vėliau galėsite jį išsiųsti elektroniniu paštu. Nežinau, kelinta ši programos versija, bet tikrai sunku rasti prie ko prikibti – ji padaryta labai patogiai ir viskas, regis, apgalvota nuo pradžios iki galo. Todėl jeigu Jums reikia atitinkamos programinės įrangos, rekomenduoju neabejodamas!

Leave a Reply