„Angry birds Rio HP“ – laisvė paukščiams

 

Ar esate žaidę bent vieną „Angry birds“ serijos žaidimą? Ne? Tuomet tikriausiai neturite jokio sumaniojo įrenginio, nes visais laikais tai buvo topų topas. Ir nors toks populiarumas iš pirmo žvilgsnio sunkiai suprantamas, visgi šis žaidimas išties turi kažką atraktyvaus.

Visai neseniai pasirodė naujausia „Angry birds“ versija „Rio“. Tikrai galima pagalvoti – ką dar galima sukurti tokiam elementariam žaidimui? Pridėti daugiau kiaulių? Ir vis tik turiu pripažinti – naujovės tikrai nustebino. Visų pirma grafika. Žaidimas tapo kur kas labiau 3D. Priklausomai nuo paslinkimo atskirai juda fonas, atskirai – priekyje esantys vaizdai. Tai tikrai suteikia erdvės pojūtį.

Žaidimo logikoje didelių pokyčių nėra, tačiau dabar reikia ne žudyti kiaules, o išlaisvinti kitus, narveliuose tupinčius paukščius ar numėtyti žviegiančias beždžionėles. Žaidimo esmės tai nekeičia – vis tiek iš laidynės turi pataikyti ten, kur reikia. Jei nesi užsispyręs ir tikslas nėra visur surinkti tris žvaigždutes, tuomet ši žaidimo versija tikrai nesudėtinga. Patyręs žaidėjas per keletą valandų išlaisvins visus paukštelius ar nugalabys visas beždžionėles.

Pripažinsiu, žaidimas padarytas ypač kokybiškai ir gražiai. Gaila tik, kad kaskart pasirodžius naujai jo versijai, reikia mokėti papildomai. Tačiau šį kartą keli atnaujinimai jau anonsuoti pačiame žaidime. Jie bus pateikti tam tikrais mėnesiais. Tikriausiai taip tikimasi motyvuoti įsigyti ši puikų žaidimą dar kartą.

 

Leave a Reply