„Celebrity Pics“ – nuotraukose užfiksuotas žvaigždžių gyvenimas

 

Kodėl Lietuvoje toks populiarus žurnalas „Žmonės“? Viena iš priežasčių yra ta, kad jame gausu nuotraukų su trumpais komentarais. Nors pateikiamos nuotraukos tikrai ne visuomet gražios ir kokybiškos, skaitytojams dominuojančiu faktoriumi tampa tai, kad daugeliu atveju atskleidžiamos skandalingos žvaigždžių gyvenimo detalės. Stebėtina, tačiau fotografo užfiksuota žymaus žmogaus nepatogi būsena, pvz.: jo nukritimas nuo dviračio ir pan., patraukia daugelio žmonių dėmesį daug labiau nei išsamūs straipsniai.


Po ranka pakliuvo aplikacija, kuri turėtų ypač patikti žmonėms, besidomintiems užsienio garsenybėmis. Programa labai elementari: jos turinį sudaro nuotraukos iš žvaigždžių gyvenimo. Įdomu tai, kad nuotraukos nėra visiškai atrinktos. Jos pateiktos serijomis, todėl, užuot pamatę tik atrinktus momentus, gausite viso vakarėlio kolekciją.


Prie kiekvienos nuotraukos pateikiamas ir komentaras, nurodantis, kur nuotrauka padaryta bei kas tuo metu vyko. Nuotraukų tematika – labai įvairi: pradedant vakarėliais, koncertais, baigiant apsipirkimais parduotuvėse ar žaidimu golfo lauke. Puikiai veikia paieška: galėsite susirasti mėgstamą garsenybę ir rasta nuotrauka pasidalinti socialiniuose tinkluose ar išsiųsti elektroniniu paštu. Taip pat vieno mygtuko paspaudimu galėsite susidaryti labiausiai patikusių nuotraukų kolekciją.


Nuotraukos nuolat atnaujinamos ir pateikiamos pagrindiniame puslapyje. Žinoma, programai reikės interneto ryšio – lokaliai fotografijos nesaugomos. Nors geros kokybės nuotraukos išnaudoja nemažai resursų, tačiau aplikacija veikia stebėtinai greitai. Bent jau kokybės prasme tai – tikrai puikiai apipavidalinta programa. O štai turinio aktualumas reikšmingas kiekvienam savaip.

 

Leave a Reply