„Flick Fishing HD FREE“ – ar jau prisirinkote sliekų žvejybai?

 

Žvejyba – sunki liga, kuria serga nemaža dalis pasaulio vyrų. Žinoma, žvejoti malonu, bet kartais, ir ypač moterims, tikrai nesuprantama, kam reikia keltis 5 valandą ryto ir kiurksoti prie nejudančios plūdės iki pat vidurdienio. Juo labiau – kad ir kada beatsikeltum, žūklės laimikio tai negarantuoja. Tikram žvejui nesvarbu, koks oras: jis eis žvejot ir taškas. Beje, šis laisvalaikio leidimo būdas yra bene vienas iš mažiausiai pavojingų. Iš kitos pusės, žūklių irgi yra visokių tipų – jei povandeniniu šautuvu medžiosite ryklius, gali ir nepasisekti.

Teko išbandyti keletą žvejybai skirtų aplikacijų. Daugelis jų pasirodė žaismingos, bet rimtomis jų nepavadinčiau. „Flick Fishing HD FREE“ bandomoji versija pasirodė visai kitokia. Čia neteks žiūrėti tarsi į akvariumą – atsidursite tikroje žvejybinėje aplinkoje, kurių pasirinkimas – taip pat nemažas. Laiką galėsite leisti prie ežero, prie jūros ant molo ar tiesiog valtyje.

Aplinka gana realistiška, suteikianti žaidimui ypatingo žavesio. Tačiau kurgi šios tikrai neblogai sustyguotos programos kabliukas? Pasirodo, ji turi mokamas paslaugas. Kaip tikras žvejys, norintis įsigyti skanesnio masalo ar geresnę meškerę, turėsite susimokėti. Ir ne bet kuo – tikrais pinigais! Įsivaizduokite: keli litai už dėžutę sliekų – matyt, tikrai reikia būti žvejybos maniaku.

Žvejodami skirtingose vietose, taip pat greitai iššvaistysite savo pinigus, mokėdami už žvejybos „leidimus“. Nepaisant to, aplikacija padaryta gana kokybiškai, ir pats žvejybos jausmas – gana realistiškas, kiek jis gali toks būti su „iPad“ rankose. Esminis tikslas – nepertempti nutrūkti galinčio valo, laiku ir teisingai užkirsti ir parsitempti žuvį. Beje, visas žuvis turėsite paleisti, visai kaip sportinėje žūklėje. Nors aš būčiau linkęs jas parduoti ir įsigyti dėžutę sliekų…

 

Leave a Reply