„Flight Control HD“ – įsijauskite į skrydžių operatoriaus vaidmenį

 

Suvaldyti visų lėktuvų nusileidimus oro uoste turėtų būti tikras iššūkis. Net kai skrydžiai vyksta pagal grafiką, dideliame oro uoste šį darbą atlieka daugybė žmonių. O kas, jei pasikeitus oro sąlygoms, nusileisti ant nusileidimo takų tampa tiesiog neįmanoma? Kur nukreipti lėktuvus, kad iki pasiekiant žemę jiems nepritrūktų degalų?

„Flight Control HD“ žaidime galėsite daugiau apie tai pagalvoti. Čia turėsite suvaldyti visus ore esančius lėktuvus ir sraigtasparnius. Pats principas gana paprastas: turite mažą oro uostą. Jame – keli nusileidimo takai ir sraigtasparnių nusileidimo aikštelė. Į Jūsų uosto erdvę nuolatos atvyksta įvairiaspalviai lėktuvai, turintys nusileisti į atitinkamą taką.

Jūsų tikslas – suplanuoti šių lėktuvų skridimo trajektorijas ir nukreipti juos į teisingus takus. Kadangi lėktuvai nuolatos juda tam tikru greičiu, o jų skridimo trajektorijų susikirtimų išvengti neįmanoma, teks gerai apgalvoti jų nusileidimo tvarką. Kai lėktuvai priartėja tam tikru atstumu, pasigirsta įspėjamasis signalas. Gerai tai, jog turite galimybę pakeisti jų skridimo kryptį ir ištaisyti šią planavimo klaidą.

Žaidime yra keli skirtingi oro uostai, vienas kurių skirtas 3D vaizdo gerbėjams. Su 3D akiniais, raudonu ir mėlynu stiklu, galėsite matyti erdvinį vaizdą. Apskritai žaidimas gana įdomus, tik nelabai aiškus galutinis tikslas. Skrydžio planavimas vyksta tik dėl rekordo, bet ar to pakanka, kad įsižiebtų azarto kibirkštėlė? Nors žaidimas mokamas, tačiau, regis, jis tikrai vertas dolerio kito. Garsas puikus, vaizdas patrauklus, galvą taip pat reikės šiek tiek pasukti. Viskas, ko reikia laisvalaikio leidimui su „iPad“.

Leave a Reply