„ShopShop“ – apsipirkite paprastai

 

Sutikite – į parduotuvę tenka eiti beveik kiekvieną dieną. Ir tikrai pasitaiko taip, jog grįžęs namo susivoki – nenusipirkau pieno! Daugelis žmonių tokiam reikalui naudoja paprastą „iPod“ ar „iPhone“ užrašinę: čia surinktas prekes tiesiog ištrini ir tęsi apsipirkimą. Tačiau kam žaisti su užrašine, jei tam yra skirta speciali programa?

„ShopShop“ – tai tikrai puikiai padaryta programa pirkinių sąrašo generavimui. Patogiausia naudoti versiją, skirtą „iPod“ ar „iPhone“: „iPad“ skirtas variantas gali būti naudojamas nebent sudarant pirkinių sąrašą ir išsiunčiant jį elektroniniu paštu, nes apsipirkinėti su „iPad“ rankose – tiesiog nepatogu. Tiesa, sugeneruoti laišką ir jį išsiųsti galėsite čia pat, pačioje programoje.

Kaip veikia programa? Naudojimasis ja – visiškai paprastas: tiesiog suveskite savo pirkinius, jei norite, ir prekių kiekius, ir eikite apsipirkti. Į krepšelį įdėkite pirkinį ir spustelkite jo pavadinimą ekrane – programa jį išbrauks. Jei esate tikri dėl to, ką jau išsirinkote, paspauskite varnelę ir išbraukti pirkiniai bus tiesiog pašalinti iš sąrašo.

Itin patogi funkcija yra ta, kad visi kada nors įvesti pirkiniai išlieka atmintyje, todėl kitą kartą galėsite tiesiog spustelti ir jie iš karto atsiras pirkinių sąraše. Nustatymuose galima rasti ir daugiau naudingų funkcijų. Galite sudaryti kelis pirkinių sąrašus, juos pavadinti ir nuspalvinti skirtingomis spalvomis. Viena smagiausių funkcijų leidžia jau surinktus pirkinius pašalinti iš sąrašo tiesiog papurčius „iPhone“. Sėkmingo apsipirkinėjimo!

 

Leave a Reply