„Teletubbies HD“ – puiki programa vaikams

 

Teletabiai – legendiniai animaciniai herojai, ypač mėgstami pačių mažiausių televizijos žiūrovų. Kaip žinia, jie rodomi neištisai, todėl vos tik Jūsų mažylis užsimano juos pamatyti, reikia jungti kompiuterį ar DVD diską. O jei teletabius turėtumėte tiesiog savo „iPad“?

Prieš kelias dienas per išpardavimą pavyko įsigyti šią puikią programą. Nors teletabiai manęs ir nežavi, tačiau mano vaikui, kaip ir daugeliui kitų, jie be galo patinka. Todėl vos vieno dolerio kaina buvo neabejotinai tinkama.

Ką galima rasti šioje puikioje aplikacijoje? Žinoma, teletabiai čia – interaktyvūs. Su jais galėsite žaisti įvairius žaidimus, padėti jiems vartytis ar bėgioti. Žaidimas reikalauja tam tikrų žinių: turėsite surasti daiktus, kurie patinka vienam ar kitam herojui. Kaip ir turėtų būti, žaidimas ypač paprastas ir tinkamas patiems mažiausiems.

Vienas dalykas, kurio tikrai trūksta, – tai teletabiai, kalbantys lietuviškai. Mažyliams įprastas lietuviškas šių veikėjų įgarsinimas, todėl, nors vaizdai ir pažįstami, garsai gali šiek tiek stebinti. Smagu, kad galima rinktis įvairius teletabių laidos epizodus. Čia rasite ir besišypsančią saulutę, ir atsisveikinantį garsiakalbį. Vaikus auginantys tėveliai šia aplikacija tikrai nenusivils.

 

Leave a Reply