„Ultimate Mortal Kombat™ 3 for iPad“ – mirtina kova tiesiog Jūsų „iPad“

 

Tie, kas kompiuterinius žaidimus žaidžia dar nuo tų laikų, kai vieno gigabaito kietasis diskas buvo laikomas išties talpiu, tikriausiai prisimena puikų kovų žaidimą „Mortal Kombat“. Džiugu, kad tokios legendos nemiršta ir atgimsta atsinaujinusiose žaidimų platformose. Senus žaidimo principus pritaikius naujoje erdvėje, galima juos pateikti kur kas gražiau, įdomiau, kokybiškiau, nei tai buvo daroma prieš gerą dešimtmetį – kodėl tad reikėtų pamiršti gerą žaidimo idėją?

„Mortal Kombat“ – tai gatvės kovų žaidimas. Kova vyksta vienas prieš vieną iki dviejų pergalių. Žinoma, tai standartinis režimas – prieinamos ir kelios kitos jo modifikacijos. Kiekvienas žaidėjas turi tam tikrą gyvybės lygį, kuris nuo gaunamų smūgių šiek tiek mažėja. Priartėję prie minimumo, mirštate. Po kiekvieno laimėjimo kylate į aukštesnį lygį ir kaunatės su stipresniu žaidėju.

Smagiausia šį žaidimą žaisti dviese. Tai galėsite daryti, jei rasite draugą, turintį „iPad“ ir prisijungusį prie to paties bevielio tinklo. Tačiau ką daryti, jei tokio bičiulio neturite? Tokiu atveju Jums pravers kita dviems skirta funkcija – tai žaidimas tuo pačiu įrenginiu. Šis režimas Jums suteiks galimybę naudotis dviem valdymo pultais. Žaidimas emocionalus, todėl vargu, ar tokiu būdu pavyks normaliai pažaisti.

Žaidimo aplinka sukurta tikrai puikiai. Vaizdai trimačiai, kovotojai detalūs, aplinkos patrauklios ir įdomios. Bet visa tai nieko nenustebins, juk žaidimą pristato „EA“ – negalintieji sau leisti gadinti puikaus žaidimų kūrėjų vardo. Beje, tiems, kas skaitys šią apžvalgą artimiausiu metu: šiuo metu „EA“ skelbia žaidimų išpardavimą. Tikrai galima puikiai apsipirkti ir pasiruošti vasaros poilsio sezonui!

Leave a Reply