„3D Web Browser“ – ar mums reikalinga 3D naršyklė?

 

Svarbu turėti gerą idėją, net jei ta idėja gera atrodo tik tau vienam. O jei dar tą – kitų akimis prastą – idėją įgyvendini, labai gali būti, jog tiesiog švaistai savo laiką. Kalbant apie interneto naršykles – yra keletas lyderių, kurie gamina puikios kokybės produktus. Bet tuo pačiu atsiranda ir įvairiausių smulkių programinės įrangos kūrėjų, kurie, radę kokią nors naują smagią naršyklės savybę, sukuria savo produktą. Tačiau ar tikrai verta kurti tokias ribotų galimybių naršykles?

„3D Web Browser“, mano akimis, yra niekam tikus aplikacija. Tiesa, pati idėja gana originali: pereinant nuo vieno puslapio prie kito, Jums kuriamas 3D vaizdas. Tarsi kiekvienas puslapis būtų vis kita stačiakampio kraštinė.

Tačiau juk tai – tik atvaizdavimo būdas. Kur kas svarbesnis klausimas – kaip veikia pati programa? O veikia ji labai prastai. Tai viena iš nedaugelio aplikacijų, kurią neabejotinai sugebėsite „užlaužti“ vos per kelias naudojimo minutes. Regis, pakanka suspausti tokią pasirinkimų kombinaciją, kurios nesitikėjo kūrėjai. Programa pakimba ir tenka paleisti ją iš naujo.

Programos veikimas – visiškai elementarus. Nustatymų galimybės pločiu nepasižymi: čia galėsite įsivesti tik pradinį puslapį. Naršant galėsite įvesti puslapio adresą, paleisti jį iš naujo, grįžti atgal ar eiti į priekį. Ir tai kone viskas, ką „3D Web Browser“ gali. Turbūt vargiai kam kils abejonių – ji išties nieko verta, gerai bent jau, jog nemokama – net dolerio už tokią būtų per daug.

Leave a Reply