„Booking.com“ – aplikacija tikriems keliautojams

 

Pastaruoju metu ypač populiarėja pigūs skrydžiai. Džiugu, kad ir į Lietuvą atkeliauja bendrovės, galinčios bent jau dalį bilietų pasiūlyti už ypatingai gerą kainą. Jei turite šiek tiek laiko ir esate pasirengę internetinei medžioklei, tuomet neabejotinai rasite būdą pakeliauti labai pigiai. Visgi tai – tik viena medalio pusė. Pigi kelionė ims brangti, kai pradėsite skaičiuoti papildomas būtinas išlaidas. Šiuos skaičiavimus verta pradėti nuo svarbiausio momento – kur apsistoti? Vienas iš pasauliniu mastu populiariausių viešbučių rezervavimo portalų yra booking.com.

Būtent šio puslapio pagrindu ir buvo sukurta aplikacija „booking.com“. Iš karto nustebina tai, kad tikrai didelis duomenų kiekis pateiktas itin patogiai ir paprastai. Visa svarbiausia informacija puikiai sustruktūruota ir išdėstyta viename puslapyje, taigi šiuo klausimu kūrėjai nusipelno tik pagyrimo.

Programa, skirta viešbučių paieškai ir galimai jų rezervacijai, iš karto paprašo nustatyti esamą vietą pasaulyje ir pateikia šalia esančius viešbučius. Keliaujate toliau? Ne problema – įveskite kelionės tikslą, išvykimo datą ir planuojamą apsistojimo laiką. Jums iš karto bus pateikta visa eilė rezultatų. Bet ką daryti, kai rezultatų daug, o ko tiksliai reikia – suprasti sunku? Čia galima pasinaudoti puikiai realizuotais filtrais. Galėsite nusistatyti, kokios tinkamos kainų ribos, kiek žvaigždučių Jums reikia ir pan. – taip rezultatus sumažinsite iki minimumo.

Išsirinkę viešbutį, gausite detalų jo aprašymą. Galėsite peržiūrėti, kaip atrodo kambariai, aplinka, taip pat turėsite galimybę susipažinti su kitų keliautojų atsiliepimais. Viskas tinka? Puiku – čia pat programoje, užpildę detales, galėsite rezervuoti kambarį. Tiesa, patartina tokiu būdu rezervavus kambarį susisiekti su viešbučiu ir įsitikinti, ar rezervacija tikrai atlikta. Sistema galinga, duomenų daug, tad visko gali pasitaikyti. Bet iš esmės – tai puikus pavyzdys, kaip tvarkytis su didelės apimties duomenimis. „Booking.com“ – paprasta išsirinkti, patogu užsisakyti.

 

Leave a Reply