„Brutal Labyrinth HD“ – šiek tiek kitoks labirintas

 

Šiais laikais idėjos nebekuriamos – jos kopijuojamos ir modifikuojamos. Ne paslaptis, kad tą patį žaidimą, ypač galvosūkio tipo, galima padaryti daugeliu būdų. Atrenki pagrindinius principus, sukuri šiek tiek kitokią grafiką – ir štai jau naujas žaidimas. „Apple“ aplikacijų jūroje tokių pavyzdžių yra begalės. Esmė – sukonstruoti žaidimą, kuris bent kiek pranoktų savo pirmtaką.

„Brutal Labyrinth HD“ – tai eilinis labirintų tipo žaidimas. Tikslas – kamuoliuką ridenti labirintu, stengiantis išvengti blogųjų duobių, ir tokiu būdu nuvaryti jį iki reikiamos skylės. Visa žaidimo aplinka – tai viena metalinė konstrukcija. Nors įžanginė grafika atrodo tragiškai, tačiau paties žaidimo erdvė nupiešta gana dailiai.

Kraipydami savo „iPad“ įrenginį, galite valdyti metalinio rutuliuko judėjimo kryptį. Įdomumas tame, kad rutuliuko kelyje yra tam tikrų kliūčių, pavyzdžiui, neaiškios kilmės dėžių. Iš pradžių tikrai sunku suprasti, kodėl jos užtveria kelią. Tačiau pasirodo, rutuliuką tam tikrose vietose reikia padegti. Tuomet prie dėžės jis įsiliepsnoja ir sprogdamas atveria sau tolimesnį kelią.

Šis žaidimas tikrai nėra iš tų, kuris neleidžia atsitraukti kelias valandas. Pabandai kartą, kitą, ir jei užstringi, be jokio gailesčio spjauni į viską ir eini veikti ką nors įdomesnio. Beje, šiuo metu šis žaidimas prieinamas už dyką, todėl išbandyti tikrai galima – o jeigu patiks? Jei ne Jums, gal Jūsų vaikams?

Leave a Reply