„Cave Bowling“ – laukinių kėgliai

 

Yra žaidimų leidėjų, kurie produktus „kepa“ nuolat. Tam tikros jų detalės yra identiškos, leidžiančios vos tik pasileidus žaidimą suprasti, kas jį sukūrė. Tokia kompanija pavadinčiau „Donut Games“. Teko bandyti ne vieną šios kompanijos produktą, ir daugelis jų – tiesiog neįtikėtinai panašūs. Visi jie paremti tam tikra lygių sistema. Perėjus vieną lygį, Jums atsiveria kitas, ir taip keliaujate per visą žaidimą.

„Cave Bowling“ yra dar vienas į kitus panašus galvosūkių tipo žaidimas. Žaidime priešistoriniai žmonės žaidžia kėgliais. Nors jie jau turėjo kėglius ir kamuolius, tačiau ridenti jų nemokėjo. Todėl žaidime kamuoliai mušinėjami lazda.

Valdymas gana paprastas. Nustatote mušimo kryptį bei galią, spaudžiate mygtuką „mušti“ ir Jūs – jau pakeliui link pergalės. Beje, kėgliai sudėlioti įvairiose žaidimo lauko vietose. Taip pat pakeliui yra kaulų, kuriuos surinkę gausite papildomų taškų. Esminis tikslas – numušti visus lauke esančius kėglius, ką atlikę pereisite prie kito lygio.

Žaidimas gana paprastas, bet žaisti tikrai smagu. Dailūs veikėjai, ūpą keliantys už Jūsų sėkmę sergantys žiūrovai. Garsai šiek tiek primena „Mario“ žaidimą. Kamuolys juda logiškai – atšoka taip, kaip ir galima tikėtis. Žaidimas nėra nuobodus, kadangi lauke pasirodo vis nauji elementai, kurie Jums padeda arba trukdo žaisti. Įvairūs veikėjai pakeičia kamuolio judėjimo kryptį arba net sunaikina kamuolį. Sužaidus kelis lygius, norisi tęsti – o tai jau įrodymas, kad žaisti verta.

Leave a Reply