„Draw Free“ – puikus įrankis Jūsų vaiko teplionėms

 

Jei nesate puikus dailininkas ir tenorite šiek tiek papaišyti – siūlau Jums „Draw Free“. Tai absoliučiai paprasta programa, t.y. nieko doro su ja nuveikti neišeis. Galėsite piešti kelių storių linijas, tačiau neturėsite net elementarios galimybės pritraukti ar atitolinti vaizdą.

Ją siųsdamasis tikrai tikėjausi naudingesnio įrankio, tačiau klydau. Ko galėtų pasimokyti kiti panašių programų kūrėjai? Savo piešinių dalinimosi galimybių. Jei manote, kad nupiešėte kažką doro, tuoj pat galite tuo pasidalinti su draugais elektroniniu paštu, „Facebook“ ar „Twitter“ socialiniuose tinkluose.

Dar vienas privalumas – fonui galite naudoti nemažai šablonų ar net galerijoje turimų nuotraukų. Tačiau kam to reikia, tegalite atsakyti tik patys sau. Jei manote, kad pripiešėte nesąmonių, galite grįžti atgal ar tiesiog viską ištrinti.

Vienintelis pateisinamas šios aplikacijos panaudojimas – tai žaidimas vaikams. Duokite vaikui į rankas „iPad“ kompiuterį ir tegu paišo į valias. Lavins vaizduotę, saugos popierių ir pieštukus. Daugiau panaudojimo galimybių nematau.

 

Leave a Reply