„Dream Home HD“ – interjero dizaino tendencijos

 

Ar pastebėjote, kaip gražiai atrodo žurnaluose vaizduojami namų interjero sprendimai? Ne vienam kyla troškimas gyventi tokioje pat kruopščiai išpuoselėtoje erdvėje… Visgi nereikėtų to vertinti aklai: kaip ir fotografuojant modelius, kuomet grimu sukuriami kone nauji veidai, taip ir namų interjero fotografijose esmę sudaro tinkamai parinktas fotografavimo kampas, gerai suderintas apšvietimas, gyvas šešėlių žaismas ir pan. Patį įspūdį sukelia sutvarkyta aplinka, tiksliai išdėliotos detalės, tad jaudintis neverta – tokių pat gražių kampelių galima „sukomponuoti“ kiekvienuose namuose.

Visgi pasidomėti namų interjero tendencijomis, pasisemti idėjų iš kitų erdvių – visuomet įdomu ir vertinga. Nemažai sprendimų galima rasti įvairiuose žurnaluose ir internete, tačiau šįkart siūlau „iPad“ aplikaciją „Dream Home HD“. Tai tarsi virtualus žurnalas, talpinantis gausybę įvairaus namų interjero nuotraukų. Gerai tai, kad programos kūrėjai šiek tiek padirbėjo už Jus ir minimaliai suskirstė esamas fotografijas. Sakykime, Jūs be galo mėgstate rudą spalvą. Pasirinkite kategorijų skirstymą pagal spalvas ir Jums bus pateiktos visos rudos spalvos ir jos atspalvių turinčios namų apstatymo idėjos.

Iš esmės visos fotografijos suskirstytos tik pagal dvi kategorijas – spalvas bei interjero stilių. Be šių kategorijų galite žiūrėti ir visą nuotraukų srautą pagal populiarumą. Radę patikusį dizaino sprendimą, galite paspausti mygtuką ir taip įsidėti jį į mėgstamiausiųjų sąrašą, kurį vėliau galėsite peržiūrėti negaišdami laiko pakartotinėms paieškoms.

Programa veikia puikiai. Žinoma, jai reikalingas interneto ryšys, bet nuotraukos kraunamos greitai, jų navigacija taip pat išspręsta puikiai. Tai puikus pavyzdys, kaip turėtų atrodyti žurnalo tipo aplikacija. HD programos versijoje taip pat pateikiamos trumpos „blog‘o“ tipo apžvalgėlės ar dizaino idėjos. Viskas būtų puiku, jei ne gana vienkryptis daugelio dizaino sprendimų modernumas: pasižiūrėti galima, tačiau norint pritaikyti praktikoje, būtų tikrai sudėtinga. Pritrūko daugiau „žemiškesnių“ interjero sprendimų, tačiau pradiniam idėjų bagažui ši aplikacija – kaip tik.

 

Leave a Reply