„Fancy“ – būk madingas, arba ar turi skonį?

 

Kas nenori būti madingas? Iš kitos pusės, kas gi yra toji mada, kaip ji formuojasi? Ar tai, kaip mes atrodome, yra formuojama kažkieno sąmoningai? O gal dizaineriai tik užduoda toną, ir madingą realybę formuojame mes patys? Man regis, masėms pritaikyti keistus mados sprendimus yra išties sunku. Žinoma, visuomet atsiras tokių, kurie, norėdami atrodyti itin originaliai, galėtų pasiryžti bet kam.

„Apple“ šiuo metu kaip tik reklamuoja vieną labai įdomią aplikaciją „Fancy“. Pagrindinę jos paskirtį man suvokti sunku, todėl vertinu tai, ką matau. Visų pirma prie šios aplikacijos Jums reikės prisijungti. Tai padaryti galėsite pasinaudodami „Facebook“ arba „Twitter“ prisijungimo vardais arba susikurdami naują prisijungimo vardą. Vos tik prisijungsite, Jums bus pateikta gausybė gražių įvairaus pobūdžio daiktų nuotraukų. Programos esmę sudaro kelios galimybės su šiomis nuotraukomis šį tą nuveikti.

Taigi pirmiausia nuotraukose matomus daiktus galite tiesiog pamėgti – veikia tarsi „Facebook“ „Like“ funkcija. Jei turite ir ką pasakyti, galite palikti komentarą. Įdomiausia dalis – galite apsilankyti tam tikro gaminio puslapyje arba susirasti, kur jį parduoda. Ši funkcija tikrai pravers tiems, kas ieško dailiai atrodančių daikčiukų. Savaime suprantama, savo atradimais galėsite pasidalinti socialiniuose tinkluose arba elektroniniu paštu. Pati sistema padaryta ypač skoningai ir veikia nepriekaištingai.

Programa skirta tiems, kurie nori paganyti akis ir galbūt vieną kitą daiktą įsigyti internetu. Smagu, jog programos turinį galima filtruoti įvairiais rėžiais – daiktai skirti moterims, vyrams, o galbūt Jums reikia ko nors namams? Ieškote meno kūrinio? Čia rasite visko. Be to, turinys nuolatos pildomas naujų daiktų nuotraukomis. Nepasakyčiau, kad ši aplikacija man būtų labai naudinga, bet moterims ji tikrai turėtų patikti. Jei ne apsipirkti, tai bent prisigaudyti idėjų čia tikrai galima.

Leave a Reply