„Fotopedia Heritage“ – pasižvalgykime po platųjį pasaulį

 

Šiomis dienomis fototechnika kainuoja gana pigiai, taigi, norint turėti daugybę gražių nuotraukų, nereikia išleisti apvalios sumelės fotojuostelėms. Daugelis iš mūsų turi šimtus kasdienio gyvenimo, įvairių kelionių nuotraukų. Bet sutikite – ne kiekvienas moka gražiai fotografuoti, o ir viso pasaulio neapkeliausi tam, kad pamatytum įspūdingiausius jo kampelius. Taigi ką daryti, jei vis tik norisi paganyti akį po gamtos ar miestų architektūros grožybes?

Internete galima rasti nemažai šiam tikslui skirtų puslapių, o turint sumanųjį įrenginį, galite naudotis puikia programa „Fotopedia“. Faktas, kad čia pamatysite tai, ko dar neregėjote. Aplikacijoje pateikiama gausybė puikios kokybės fotografijų iš viso pasaulio. Patikusį vaizdelį galėsite tiesiog išsisaugoti, naudoti kaip ekrano užsklandą ar pasidalinti juo per socialinius tinklus.

Ir tai dar ne viskas – programos kūrėjai buvo tikrai kūrybingi. Kiekviena nuotrauka turi tikslias koordinates, nurodančias, kurioje pasaulio vietoje ji padaryta. Į aplikaciją integruoti Google žemėlapiai, todėl keliais pirštų judesiais nustatysite, kur reikia keliauti, norint pamatyti tokius vaizdus. Žinoma, tokios gausos nuotraukų neišlaikysi vien savo įrenginyje, todėl naudojantis programa bus reikalingas interneto ryšys.

Džiugu, kad visas šis grožis prieinamas nemokamai, bet aplikacijos kūrėjams taip pat reikia iš kažko užsidirbti. Tai puikiai išpildyta su papildomais paketais. Jei Jus sudomino nacionaliniai parkai ar kitos teminės nuotraukų kolekcijos, už atitinkamą mokestį galėsite įsigyti papildomą aplikaciją. Pati programa padaryta labai skoningai ir neperkrauta informacija, papildomų parametrų nuorodos mažos ir nekrentančios į akis, todėl visą dėmesį galėsite sutelkti į puikios kokybės fotografijas.

 

Leave a Reply