„Hairstyle Booth HD“ – ruošiatės eiti į kirpyklą?

 

Daugiau ar mažiau, bet ant galvos visi turime šiek tiek plaukų, kuriuos priklausomai nuo asmeninių poreikių reikia kartais patrumpinti. Visuomet svajojau apie kirpyklą be kirpėjos. Įsivaizduokite – specialus įrenginys patikrina plaukų ilgį, tuomet kompiuterio ekrane išsirenkate sau šukuoseną, įkišate galvą į puodą, panašų į ir dabar moterų naudojamą „cheminiams“ šukavimams, kelios sekundės ir nauja šukuosena tiesiog spindi Jums ant galvos. Jokių eilių, jokių išankstinių užsirašymų, jokių nepatenkintų klientų. Be to, visada galėtumėte išlaikyti tokią pačią šukuoseną.

Atrodo, kad taip galvoju ne aš vienas. Visai netyčia aptikau aplikaciją, skirtą žmonėms, einantiems į kirpyklą. „Hairstyle Booth HD“ – tai programa, skirta pasirinkti šukuoseną. Principas paprastas: nusifotografuojate ar įsikeliate savo nuotrauką, ir iš esamos šukuosenų kolekcijos išsirenkate sau patinkantį variantą. Galite rinktis iš kelių šukuosenų tipų – norite ilgų, trumpų, o gal Jums tiktų ūsai?

Programa veikia puikiai. Pasirinkę norimą plaukų stilių, galėsite jį lengvai modifikuoti. Keliais pirštų prisilietimais šukuoseną padidinsite ar sumažinsite, pakreipsite norima linkme. Taip galėsite ją visiškai pritaikyti prie savo veido formos. Netinkama spalva – taip pat ne problema: programa siūlo keletą spalvų tipų. Nuotrauką su nauja šukuosena galėsite išsisaugoti tam, kad galėtumėte parodyti savo draugams ar kirpėjai.

Viena, ko man trūksta šioje programoje, tai galimybės prijungti savo „iPad“ prie aparato, kuris mano norus dar ir išpildytų. Tikiuosi netolimoje ateityje tai bus realizuota. Kiti nepatogumai – jei išsirinksite trumpą šukuoseną, o Jūsų garbanos nuotraukoje bus gana didelės, tuomet pastarosios ją tiesiog užgoš. Taigi idealu būtų bent minimalus trintukas, tam, kad galėtumėte „susimažinti“ dabartinę šukuoseną. Visgi iš esmės tai puiki aplikacija, kuri tikrai turėtų patikti dailiosios lyties atstovėms.

 

Leave a Reply