„Happy Show HD“ – foto prezentacija

 

Šiai dienai – dar viena su fotografija susijusi apžvalga. Pristatau aplikaciją, skirtą nuotraukų prezentacijai arba kitokiam įdomesniam pateikimui. Šiais laikais nuotraukas galima saugoti ir demonstruoti įvairiausiais būdais. Vieni labiau mėgsta klasikinį popierinį variantą, kiti su draugais dalijasi nuorodomis į internetines nuotraukų saugyklas, tretieji pernelyg nesivargina ir įamžintas akimirkas rodo tiesiog savo planšetiniame kompiuteryje ar mobiliajame telefone.

Standartinė „iPad“ nuotraukų peržiūra – ganėtinai paprasta ir labai patogi. Visgi, jei jaučiate poreikį savo nuotraukas demonstruoti kiek kitaip, pro akis nepraleiskite aplikacijos „Happy Show HD“. Ši programa turi gana ribotas galimybes, galbūt todėl ji pozicionuojama kaip nuotraukų, ir ne jokios kitokios informacijos, prezentacijų kūrimo įrankis.

Tik pasileidus programą, pateikiama pradinė prezentacija, pristatanti, kaip ši aplikacija veikia ir ką su ja galima nudirbti. Susipažinus su veikimo principais, pats laikas susikurti naują projektą ir pradėti jį tvarkyti. Nuotraukų įkėlimas bei jų dydžio ir orientacijos keitimas veikia tikrai puikiai ir intuityviai: fotografijas galima didinti, mažinti bei įvairiai kraipyti keliais pirštų prisilietimais. Į skaidrę taip pat galima įkelti tekstą. Apmaudu, tačiau keisti galėsite tik teksto spalvą ir šriftą – dydžio keitimo, ko gero, pasiges ne vienas.

Keletas itin įdomių funkcijų susiję su pačiu nuotraukų pateikimu. Kitoje nuotraukos pusėje galite įvesti norimą tekstą, sakykime, objekto, vietos, įvykio ar paprasčiausiai nuotaikos aprašymą. Vėliau žiūrint prezentaciją, tereikia spustelti vieną iš nuotraukos kampelių, ir apversta nuotrauka leis Jums peržiūrėti paliktą žinutę. Kita puiki funkcija – tai garsinis komentaras. Kodėl prie nuotraukos su jūros vaizdu nepateikus ir įrašyto jūros ošimo garso? Nors galimybių galėtų būti ir daugiau, tačiau visgi aplikacija padaryta išties neblogai ir veikia tiesiog puikiai!

Leave a Reply