„Haunted Manor” – mistikos kupinas galvosūkis

 

Ar mėgstate galvosūkius? Ar esate pastabus? Jei taip, tuomet pristatau puikią pramogą, skirtą būtent Jums. Nesuklyskite – „Haunted Manor” nėra galvosūkių žaidimas (kaip, pavyzdžiui, „Cut The rope“). Šioje aplikacijoje reikia ne reakcijos, ne greičio; esminis dalykas sėkmei pasiekti yra pastabumas.

Žaidimo metu Jums pasakojama mistinė istorija, įvykusi užburtuose paslaptinguose namuose. Kambarys po kambario atskleidžiamos visos paslaptys. Po kiekvieno išeito lygio gausite po mažą veidrodžio gabaliuką, kurio sudėjimas į vientisą gabalą ir bus kelias link finišo.

Žaidimas stebina savo puikia grafika. Kambariai ir objektai nupaišyti nepriekaištingai. Gausu puikios kokybės detalių, į kurias žiūrėdami ir turėsite surinkti Jums pateiktų daiktų sąrašą. Su surinktais daiktais turėsite atlikti tam tikrus elementarius veiksmus. Sakykime, jei radote raktą, tikėtina, kad su juo reikės atrakinti spyną. Užduotys gana įvairios ir greit neatsibosta.

Taip žaisdamas gali praleisti ne vieną valandą. Gerai yra tai, jog, jei patekote į bėdą ir nežinote, ką daryti, yra „Hint“ mygtukas, kurį paspaudus Jums bus parodytas kitas veiksmas . Panaudotas šis mygtukas aktyvuojasi tik po tam tikro laiko, todėl turėsite stimulą galvosūkį spręsti pats. Pirmi žaidimo lygiai yra nemokami. Jei žaidimas Jums patiko, būtinai įsigykite pilną jo versiją – turėsite ką veikti nuobodžiomis akimirkomis.

 

Leave a Reply