„How Tie a Tie“ – kaip susirišti kaklaraištį?

 

Gyvenime pasitaiko progų, kai vyras turi pasipuošti! Tam neretai prireikia marškinių ir kaklaraiščio. Bet jei nori būti elegantiškas, juk nesiriši kaklaraiščio su gumyte? Neabejotinai dažnas mūsų eina į „Google“ ir renka paieškos žodžius – „How to tie a tie“, ir štai – netrukus turime kelis variantus, kaip taisyklingai užsirišti kaklaraištį. Bet kam naudotis „Google“, jei tam sukurta „Apple“ programa?

„How Tie a Tie“ – programa skirta vyrams, tačiau moterims, norinčioms sužinoti, kaip stilingai susirišti skarelę, ji irgi pravers. Nors pati programa – išties naudinga, tačiau padaryta nelabai skoningai. Paveikslėlių kokybė nežavi, instrukcijos sukurtos apgraibomis.

Nepaisant vizualinių trūkumų, tikrąjį savo darbą programa atlieka puikiai. Galėsite rinktis net iš kelių kaklaraiščio rišimo stilių. Sužinosite, kaip jie vadinasi, ir gausite aiškias instrukcijas, kaip atrodyti puikiai. Už nedidelę kainą galėsite įsigyti papildomą kaklaraiščio rišimo būdų paketą arba tiesiog panaikinti reklamas, tačiau vargu, ar verta tam skirti pinigų, kadangi esamas paketas – tikrai neblogas, o reklamas galima tiesiog ignoruoti.

Nors programa padaryta aiškiai ir suprantamai, tačiau kartais ji nustoja veikti korektiškai. Reikia tikėtis, jog šie trūkumai bus pašalinti su artimiausiu atnaujinimu. Nepaisant visko, „How Tie a Tie“ – viena tų programų, kurių bent kelis kartus metuose tikrai prireikia, todėl padėkite ją į tolimą kampelį ir, einant į vakarėlį, nebereiks gaišti laiko „Google“ paieškoms.

 

Leave a Reply