„Lego Ninjago“ – žaiskite lego ir virtualioje erdvėje

 

Tikriausiai nesuklysiu teigdamas, jog LEGO yra vienas žinomiausių žaislų gamintojų pasaulyje. Šias aukštos kokybės kaladėles žino kiekvienas vaikas ir suaugęs. Žinoma, šiame versle ilgai užsistovėti negali – būtina nuolat generuoti naujas idėjas, todėl LEGO vis ieško naujų būdų pardavinėti ir pristatinėti jų sukurtus žaislus. Lietuvoje ir visame pasaulyje pastaruoju metu ypač reklamuojami „Lego Ninjago“ serijos žaisliukai.

„Ninjago“ – tai dvikovoms skirti lego žmogeliukai, kuriuos gali apginkluoti įvairiais ginklais ar kitais priedais. Išsukus du tokius žaisliukus ir jiems susidūrus, vienas iš jų, tikėtina, subyrės į šipulius. Taip išaiškinamas laimėtojas. Nežinau, kiek dėl savo kainos Lietuvoje paplitęs šis žaisliukas, bet tikiu, kad bent minimali nuolatinė paklausa jam yra.

O dabar linksmoji dalis – iš „Apple“ aplikacijų parduotuvės galite parsisiųsti mielą „Lego Ninjago“ programėlę, kurioje taip pat galėsite žaisti šį žaidimą. Jo tikslas – toks pat, kaip ir realiame žaidime. Jūs patenkate į areną, kurioje, spaudinėjant ekraną pirštu, turite išsukti kovotoją. Kraipant „iPad“ ar „iPhone“ įrenginį, Jūs kovojate su virtualiais priešais. Kiekvienas iš žaidėjų turi tam tikrą gyvybės lygį, kuriam pasibaigus kovotojas tiesiog subyra.

Programa padaryta tikrai kokybiškai. Kovos laukai ir patys kovotojai atrodo nepriekaištingai. Be to, stebina puiki realaus pasaulio integracija. Jei esate ištikimas „Ninjago“ mėgėjas ir jau turite nusipirkęs tikrų LEGO kovotojų ar jų priedų, tuomet galite tiesiog nuskanuoti jų dėžučių brūkšninius kodus, ir Jūsų kovotojai atsiras virtualiame pasaulyje. Žinoma, tai komercija, bet sutikite – požiūris į naujų technologijų pritaikymą skatinant realius pardavimus yra labai orginalus!

 

Leave a Reply