„Mayan Puzzle“ – vakaras su įdomiu galvosūkiu

 

Pasaulyje sukurta daugybė žaidimų-galvosūkių. Neaišku, ar iš neturėjimo ką veikti, ar iš didelės išmonės rytų šalys gali pasigirti kur kas turtingesniu nei mūsų galvosūkių lobynu. Tikriausiai, kol mes dirbome žemę ir rinkome uogas miškuose, tenykščiai žmonės kūrė įvairius žaidimus ir galvosūkius. Šį kartą už akių užkliuvo rytietiškais motyvais padabintas „iPad“ skirtas galvosūkių žaidimas „Mayan Puzzle“.

Keliais žodžiais – nieko stebuklingo ir nepaprasto. Tai vienas iš daugelio panašiu principu sukurtų žaidimų, kurio tikslas – stumdant kaladėles į kairę ir į dešinę, sustatyti 3 ir daugiau į vieną eilę. Tokiu būdu ši eilė sudega ir kaladėlių krūva sumažėja. Labiausiai džiugina puiki žaidimo grafika. Detalės išvaizdžios, fonas taip pat patrauklus. Muzika lyg čia buvus – ypač tinkama tokio tipo žaidimui.

Aplikacijos autoriai tikrai neblogai padirbėjo ir sukūrė įvairių žaidimo režimų. Vienas iš jų – galvosūkių sprendimas. Jums pateikiamas tam tikras kiekis kaladėlių, ir per atitinkamą ėjimų skaičių turite jas visas sunaikinti. Šis žaidimo metodas puikiai tiks pradedantiesiems ir besimokantiems. Žinoma, lygiai vienas už kitą sunkesni, todėl jei pirmi atrodo gana paprasti, vėliau jie gali tapti tikru iššūkiu. Taip pat galimas žaidimas laikui: Jums duotas tam tikras laikas, per kurį turėsite sunaikinti maksimalų kaladėlių skaičių.

Kam skirtas šis žaidimas? Įsivaizduokite: ramų vasaros vakarą sėdite ant ežero kranto, turite arbatos puodelį ir gerą pusvalandį laiko. Juk nepulsite žaisti „Need for Speed“ – tokiam vakarui puikiai tiks lengvas galvos pasukimas sprendžiant galvosūkius. Vienas jų gali būti būtent šis.

 

Leave a Reply