„MonoPhix HD“ – nespalvotų nuotraukų tvarkyklė

 

Ar daug nuotraukų turite savo „iPad“ įrenginyje? Ar jaučiate poreikį jas čia pat koreguoti? „Apple“ programėlių parduotuvėje galima rasti tikrai nemažai tam skirtų programų. Vienos geresnės, kitos – labiau nuviliančios, bet daugelis jų turi labai panašias funkcijas. Trumpai tariant, visos programos leidžia atrinktai nuotraukai suteikti tam tikrą efektą. Tokią nuotrauką galite išsaugoti, dalintis su draugais ir t.t.

„MonoPhix HD“ – būtent tokia programa. Esminis jos „sugebėjimas“ – apdoroti nuotraukos spalvas. Naudodamiesi slankiojančiomis pasirinkimo juostomis, galėsite šviesias vietas dar labiau pašviesinti, o tamsias – patamsinti. Taip pat programoje rasite standartinius nuotraukų apdirbimo mygtukus. Naudodamiesi jais, nuotrauką galėsite padaryti juodai baltą ar šiek tiek pasendinti.

„MonoPhix HD“ leis jums sukurti savo spalvų miksą ar uždėti tam tikrą atspalvį. Kalbant apie juodai baltą fotografiją, galima reguliuoti šių spalvų sodrumo kiekį. Nuotrauka gali būti ne visiškai nespalvota, o tiesiog tarytum praradusi savo orginalias spalvas.

Gaila, bet programa turi vieną bėdą. Ji veikia be galo lėtai. Pradžioje, rinkdamasis nuotrauką iš galerijos, galvojau, kad ji visai neveikia. Pasirodo, tereikėjo palaukti. Na taip, nuotraukų apdorojimas – ne juokas, tačiau vargu, ar viskas buvo padaryta, kad ji taupiai naudotų atmintį. Esu bandęs keletą panašaus pobūdžio programų, ir atlikus kokį nors veiksmą, dar niekuomet neteko laukti taip ilgai, kad išvystum veiksmo rezultatą. Programai iš tiesų reikia optimizacijos.

Leave a Reply