„Pig Shot“ – smagus kiauliškas žaidimas

 

Žaidimuose su herojais ypač svarbu, ką įkūnija pagrindinis veikėjas. Sutikite – žaidimas turės vienokį atspalvį, jei pagrindinis veikėjas bus vilkas, ir visai kitokį, jei žaisti teks su avele. O kas labiausiai tiktų šmaikščiam žaidimui? Į smagią trasą leidžiamės su kiaule!

 

Būtent šiam padarėliui pagrindinis vaidmuo patikėtas tiek „iPhone“, tiek „iPad“ skirtame žaidime „Pig Shot“. Kūrėjai su fantazija – pradžioje galite pasirinkti, ar būsite kiaulė-berniukas, ar kiaulė-mergaitė.

Pagrindinis žaidimo tikslas – iššovus pasirinktą kiaulę iš laidynės, skrendant aukštyn, rinkti žvaigždutes ir kitus naudingus daiktus. Tuo pačiu reikia saugotis įvairių krūmų ir kitokių pavojų, nes viską teks pradėti iš naujo. Gerai tai, jog žaidimas suskirstytas į tam tikrus lygius: galima skristi iki kitos laidynės ir, šiek tiek pailsėjus, keliauti toliau.

Valdymas elementarus: kryptis reguliuojama kraipant savo sumanųjį įrenginį. Tokio tipo žaidimų gana nemažai, bet kiekvienas jų kažkuo originalus ir išsiskiriantis iš kitų. Tokio pobūdžio analogų kontekste šis žaidimas iš karto patraukė dėmesį – nors čia nerasime nieko stebinančio, tačiau prieš miegą palaidyti kiaules laidyne tikrai smagu. Lengviau užmigsite ir pamiršite aveles!

Leave a Reply