„Pimp Your Screen“ – pagražinkite savo ekranus

 

Kiekvienas žmogus nori būti individualus. Visi stengiamės atrodyti kitaip nei aplinkiniai – išskirtinai. Deja, dėl masinės gamybos daugeliu atveju to padaryti negalime. Esame priversti pirkti tuos pačius daiktus. Tuomet pradedame ieškoti kokių nors išskirtinių priedų, galinčių tiems patiems daiktams suteikti originalių savybių. Ar pamenate laikus, kai „Nokia“ išleido mobiliuosius telefonus su keičiamais dangteliais? Visi turėjome tuos pačius, bet kartu – ir skirtingus mobiliuosius. Keista, kad ši mada išnyko…

Kalbant apie „iPad“ ar „iPhone“, labai originalių išorinio dizaino sprendimų neprigalvosi, nebent įsigysi stilingą dėklą. Bet štai programa „Pimp Your Screen“ siūlo išties įdomias išskirtinumo formas. Čia galėsite suformuoti ekrano užsklandą, pasirinkdami fono paveikslėlį ir savitai jį komponuodami. Be abejo, programa mokama, tačiau dėl noro būti bent kiek kitokiais verta šiek tiek paaukoti.

Įsidiegus šią išties patraukliai atrodančią aplikaciją, Jums bus pateikta pagal tam tikrus kriterijus išrūšiuotų paveikslėlių galerija. Esmė paprasta – visos „Apple“ ikonos yra vienodo dydžio ir standartinėse vietose. Atsižvelgiant į tai, galima sukurti dailiai atrodančius ekrano fono paveiksliukus, juos įrėminti, padėti ant lentynos ar kitaip patraukliai pavaizduoti. Gerai tai, kad rinkdamiesi foną galėsite įjungti arba išjungti ikonų rodymą tam, kad suprastumėte, kaip atrodys ekranas su jomis ar be jų. Išsirinkus norimą paveikslėlį, jis bus išsaugotas Jūsų galerijoje, kurioje jį pasirinkę turėsite patys patalpinti ant ekrano fono. Žinoma, būtų idealu, jei programa tai padarytų automatiškai, bet, matyt, „Apple“ riboja svetimų programų kišimąsi tam tikrose (kartu ir šioje) srityse.

Šiai programai reikalingas interneto ryšys, nes paveikslėliai siunčiami iš interneto. Tačiau jei jau pavyko atsiverti ir pasižiūrėti pasirinktą atvaizdą, jis bus išsaugotas įrenginio atmintyje. Pati programa veikia sklandžiai, kraunasi gana greitai, paveikslėlius atkuria nepriekaištingai, jų kokybė taip pat puiki. Galerija nuolatos papildoma, todėl kartą įsigiję galėsite keisti foną vos tik panorėję.

 

Leave a Reply