„Push-Cars HD“ – linksmas galvosūkis

 

Galvosūkių tipo žaidimai didžiulį populiarumą, ko gero, pelno dėl to, kad juos žaisdami visiškai neįsipareigojame: įveikti užduotis paprastai užtenka kelių minučių, o tada – ramia galva tolyn. Prie jų pavargti mėgsta netgi tie, kurie nepripažįsta kompiuterinių žaidimų. Galvosūkiai dažnai kuriami tam tikrų lygių sistemos rėmuose, kad turėtume galimybę nuolat progresuoti: tai įžiebia azartą ir norą sugrįžti.

„Push-Cars HD“ iš pirmo žvilgsnio atrodo gana paprastas žaidimas. Visgi, kaip ir daugelis galvosūkių, jis savo tikrąjį veidą parodo tik įveikus kelis pirmus lygius. Žaidimo principą suprasti nesunku: pasirenkate miestą su jam būdingomis gatvėmis. Tuomet ekrane matote gatvėse išdėstytus automobilius. Šie yra skirtingi: vieni iš jų turi vengti avarijų, kiti – jų siekti. Avariją galima padaryti atsitrenkus tiek į namo sieną, tiek į kitą mašiną.

Taigi sudėliojate mašinų judėjimo kryptis, užkuriate variklius ir pirmyn. Kad būtų dar įdomiau, skirtingi automobiliai juda skirtingais greičiais, todėl turite numatyti, per kiek laiko kokį atstumą įveiks tam tikras automobilis.

Kiekvienas lygis – vis didesnis iššūkis. Už pasiekimus galite gauti iki trijų „vairų“ (tik ne visuomet aišku, už ką jie dalinami). Žaidimo kūrėjai pasirūpino ir kartais tikrai praverčiančia pagalba: pradžioje Jums suteikiamas tam tikras skaičius patarimų, kuriuos pasirinkus Jums bus nurodytos teisingos kelių automobilių kryptys. „iPad“ šis žaidimas veikia tikrai puikiai. Grafika daili, muzika taikli. Beje, žaidime gausu pagalbinių žinučių, kurios pasirodo išties tinkamu metu ir neatrodo įkyrios.

Leave a Reply