„Slam Dunk Basketball“ – pasitreniruokime Europos krepšinio čempionatui artėjant

 

Krepšinis – vienose šalyse mažai žinoma sporto šaka, kitose, tarp kurių ir Lietuva, tai tikras dievų žaidimas. Jau nuo mažų dienų kiekvienas vaikas žino šio žaidimo principus – juk krepšinis lydės visą gyvenimą! Ne paslaptis, jog tai ir viena labiausiai remiamų sporto šakų Lietuvoje, todėl jei esi krepšininkas – tau pasisekė!

Į mūsų šalį šiemet ateina šio visų garbinamo žaidimo šventė – Europos krepšinio čempionatas. Ta proga siūlau šiek tiek pasitreniruoti ir pamėtyti kamuolį į krepšį. „Slam Dunk Basketball“ programa Jūsų nenuvargins: čia nereikės lakstyti ir vaikytis kitų žaidėjų. Viskas, ko Jums reikia, tai taikli ranka.

Aplikacijos veikimo principas gana paprastas: Jums pateikiamas krepšys bei atsitiktinėj pozicijoj esantis kamuolys. Valdymo sprendimas tiesiog puikus: Jūs kontroliuojate kamuolio skriejimo trajektoriją, kuri yra piešiama, tažiau nevisuomet leidžiasi nuvedama tiesiai į krepšį – kartais reikės ir šiek tiek įsivaizdavimo, kaip kamuolys juda erdvėje. Kamuoliai puikiai atšoka nuo lentos ar lanko, taigi net jei metimas nebus visiškai taiklus, kamuolys, šiek tiek pašokinėjęs vietoje, vis tiek gali pasiekti savo tikslą.

Didžioji dalis žaidimo yra užrakinta. T.y. norėdamas kitų kamuolių ar aikštelių, galėsi juos atsirakinti su turimais taškais. O šie, tiesa, renkami labai lėtai. Bet čia ir yra visa paslaptis. Papildomus taškus galite pirkti už tikrus pinigus. Todėl jei Jums pabodo lėtas žaidimo progresas, teks pakrapštyti piniginę. Apskritai žaidimas padarytas puikiai – kokybiška grafika, suderinti garsai. Tad gal pamėtom?

Leave a Reply