„StumbleUpon“ – kai internete nerandate nieko naujo

 

Nors interneto platybės neišsemiamos, tačiau kartais atsitinka taip, jog tiesiog nepavyksta rasti nieko verto dėmesio. Su šia problema tikriausiai susiduria bene kiekvienas interneto vartotojas. Tačiau yra nemažai puslapių, kurie padeda šią problemą spręsti. Juk pasaulyje esate ne vienas – daugybė žmonių mielai dalinasi tuo, ką įdomaus randa patys.

„StumbleUpon“ – aplikacija, sukurta tam, kad parodytų Jums kelią į įdomius, vertingus puslapius. Čia žmonės talpina nuorodas į tam tikrus savarankiškai atrastus tinklapius. „StumbleUpon“ viską susistemina ir pagal Jūsų nurodytus pomėgius pateikia Jums jų turinį. Principas paprastas – spaudžiate mygtuką, ir Jums parodomas tam tikras puslapis. Jei puslapis patiko, galite jį išsisaugoti ar pasidalinti su draugais.

Jau gana seniai veikia ir to paties pavadinimo internetinis puslapis. Džiugu, kad visa tai persikėlė į „iPad“ – juk pramogauti ar tiesiog naršyti internete su juo kur kas paprasčiau! Visur naudojamas tas pats prisijungimas, todėl jei kažką pamėgote savo sumaniajame įrenginyje, tai tuoj pat atsiras ir Jūsų kompiuterio interneto naršyklėje. Be to, čia galėsite susijungti ir su savo draugais, ir tokiu būdu dalintis savo rastais įdomiais puslapiais.

Žinoma, problemų gali kilti, jei „StumbleUpon“ Jums norės atvaizduoti „Flash“ tipo animaciją, bet, tikiuosi, jie tai įvertino ir tokius puslapius iš bendro srauto tiesiog išfiltravo. Pati aplikacija veikia šiek tiek lėtokai, bet gerai tai, kad apačioje yra progreso juostelė, todėl bent jau esate informuoti, jog kažkas vyksta. Valdymas itin patogus: naują puslapį galėsite atverti spausdami mygtuką ar naudodamiesi jau įprastu „iPad“ būdu – braukiant pirštu į šoną. Iš esmės aplikacija daili ir veikia puikiai, todėl jei norite sužinoti ką nors naujo, spauskite „StumbleUpon“.

Leave a Reply