„Swatch & Art“ – pasižvalgykime po „Swatch“ laikrodžių meno pasaulį

 

Nors šiuo metu laikrodžio funkciją turi kone kiekvienas sumanusis įrenginys, su kuriais mes nesiskiriame praktiškai visą dieną, tačiau žmonės vis dar nešioja rankinius laikrodžius – vieni dėl stiliaus, kiti, žinoma, dėl patogumo: juk, pavyzdžiui, dalyvaujant nuobodžiame susirinkime ar sėdint paskaitoje žvilgčiojimas į mobilųjį telefoną tiesiog atkreips nereikalingą dėmesį. O štai akies užmetimas į rankinį laikrodį nesukels jokio įtarimo. Taigi laikrodis ant rankos tikrai turi tam tikrų privalumų.

Laikrodžių firmą „Swatch“ žino daugelis. Tai puiki šveicarų kompanija, kurios asortimente laikrodį ras tiek senas, tiek jaunas. Tokio masto kompanijai tiesiog pravartu reklamuotis visur, kur įmanoma. O jeigu tai padaryti padeda novatoriškos technologijos, tai reklamos metodas gali būti itin modernus. Būtent modernia galėčiau pavadinti aplikaciją „Swatch & Art“.

Šioje programoje galėsite užmesti akį į puikiai atrodančius, bet labiau vaikams ir jaunimui tinkančius laikrodžius. Tiesą sakant, parsisiuntęs aplikaciją tikėjausi rasti visą laikrodžių asortimentą, bet panašu, kad čia pateikiami tik meniški, dailiai iliustruoti laikrodukai. Jie išrikiuoti pagal laikmetį, taigi galėsite sužinoti, kokiais metais kokios mados vyravo. Išsirinkus norimą modelį, galėsite jį priartinti ir apžiūrėti atidžiau. Programoje pateikiamas trumpas kiekvieno objekto aprašymas. Laikrodžius taip pat galėsite pasirinkti pagal juos kūrusius autorius – dizainerius ar šiaip žymius žmones.

Aplikacija veikia puikiai; visi laikrodžiai yra Jūsų sumaniajame įrenginyje, todėl interneto jungtis nėra būtina. Įdomi ir itin meniška funkcija – naršant po laikrodžių sąrašą, fone yra piešiamas Jūsų pirštų judesių paveikslas. Parenkamos įvairios pastelinės spalvos, ir Jūs tarsi dalyvaujate meno kūrinio kūrime. Naudos iš šios programos – mažai, tačiau pats pateikimas tikrai ypatingas.

Leave a Reply