„TapTap Radiation“ – kada paskutinį kartą darėte pirštų mankštą?

 

Muzikiniai žaidimai yra vieni tų, kurie turi mažai prasmės, bet gali suteikti nemažai džiaugsmo. „TapTap Radiation“ – kaip tik toks. Jei su „Xbox“ ar „PlayStation“ esate žaidę „Guitar Hero“ ar „Rock Band“, tuomet žaidimo esmę nesunkiai suprasite. Nors tai ir nėra taip smagu, bet norint paklausyti muzikos ir tuo pačiu paveikti ką nors smagaus su savo „iPad“, šis žaidimas puikiai tiks.

Tikslas – paprastas: muzikai grojant, į Jus lekia šviesos rutuliai. Kai jie atsiduria apskritime, reikia jį paliesti pirštu. Šis tapšnojimas susijęs su muzika ir yra ritmiškas, todėl neatrodo toks beprasmis. Smagu yra tai, jog aplikacija padaryta tikrai gražiai ir skoningai – fone keičiasi spalvos, tarytum spinduliuodamos muzikinę energiją.

Pradiniame pakete gausite 5 dainas, kurios nebūtinai Jums patiks. Nemokamai galėsite atsisiųsti dar vieną kitą paketą. Bet pagrindinis žaidimo kūrėjų tikslas – suvilioti mokamais, kelis dolerius kainuojančiais paketais, kuriuose tikrai rasite tai, ko trokštate.

Manęs šis žaidimas nesužavėjo, todėl neabejodamas jį trinu. Nesu šiuolaikinio popso fanas, taigi dėl dainų jo laikyti tikrai neverta. Tikiu, kad atsiras nemažai jaunimo, kuris smagiai leis laiką, žaisdamas „TapTap Radiation“, bet tik Jums spręsti, ar turite laiko tokiems laisvalaikio leidimo būdams.

 

Leave a Reply