„Tiger Woods PGA TOUR® 12 for iPad“ – virtualus golfas

 

Ar teko kada žaisti golfą? O gal bent mini golfą? Tai išties puikus laiko praleidimo būdas: nors ir būdamas aktyvus, jis nenuvargina, nereikalauja ypatingo sportinio pasiruošimo, siūlo gryną orą, vaizdingus golfo laukus ir gerą laiką draugų ar bendraminčių kompanijoje. Be abejo, ši laisvalaikio forma atims nemažai jėgų, tačiau azartas ir puiki nuotaika – garantuoti.

Jei vis tik neturite galimybių išbandyti šios prabangios sporto šakos tikrame lauke, siūlau tai padaryti bent virtualioje erdvėje. Virtualų golfą galite išmėginti įvairiausiose aplinkose, pavyzdžiui, „EA“ siūlo kompiuterinį variantą, taip pat skirtą konsolėms, be dėmesio neliko ir „iPad“ bei „iPhone“. Prisipažinsiu – perprasti taisykles buvo šiek tiek sudėtinga. Bet mažumėlę paskaičius bei prisiminus žinotus faktus, viskas ėjosi gana puikiai.

Žaidimas padarytas išties neblogai. Tiesa – galbūt kiek daugoka vaizdo klipukų su dalyvių vaizdais tarp smūgiavimų. Kita vertus, emocijos šiame žaidime taip pat labai svarbios. Valdymo galimybės džiugina. Tiems, kas yra žaidę tikrame lauke, ir išmano, kur kokia lazda yra naudojama, jų pasirinkimo galimybių tikrai užteks. Lazdų variacijos priklauso nuo to, ar naudosite jas tolimiems smūgiams, ar artimiems. Taip pat galėsite pasirinkti, kaip norite išsukti kamuoliuką, bei jo mušimo kampą.

Patarimas: prieš pirkdami šį žaidimą, pasidomėkite jo taisyklėmis ar istorija. Nors žaidimas padeda absoliutiems naujokams, pavyzdžiui, pasiūlo lazdą, tačiau jei visiškai nieko neišmanysite, vien tik smūgiuoti tikriausiai greit pabos. „Tiger Woods PGA TOUR® 12 for iPad“ – puikios kokybės žaidimas su nuostabia grafika bei idealiai suderintais garsais. Regis, čia yra viskas, ko reikia tokio tipo žaidimams. Ypač dailiai atrodo golfo laukai – kaip ir realiame gyvenime, čia jie puikiai prižiūrėti. Beje, „EA“ vis dar vykdo išpardavimą, ir dabar šis žaidimas tekainuoja vieną dolerį.

Leave a Reply