„Eurovision“ – visiems „Eurovizijos“ fanams

 

Masiniai renginiai, tokie kaip krepšinio ar futbolo rungtynės, koncertai ar festivaliai, sutraukia galybę žmonių. Kadangi gyvai juos pamatyti gali ne visi, dažniausiai jie transliuojami ir per televiziją. Vienas tokių – šį vakarą neabejotinai žiūrimiausias reginys visiems atpažįstamu pavadinimu „Eurovizija“ – rodomas ir per mūsų nacionalinę televiziją. Tačiau ką mes žinome apie šį renginį?

Vienas paprasčiausių būdų sužinoti, kas vyksta, yra tiesiog atsidaryti oficialų „Eurovizijos“ interneto puslapį http://www.eurovision.tv. Bet sutikite – patogiai sėdint ant sofos priešais televizorių tikrai nesinori to daryti. Būtų labai patogu, jei norėdami sužinoti, kas dainuos toliau, galėtumėte tai padaryti savo sumaniuoju telefonu „iPhone“… Prašom! Spauskite viršuje esantį aplikacijos paveiksliuką, ir puiki aplikacija „Eurovision“ atsidurs Jūsų telefone.

Kodėl sakau puiki? Nes mane, kaip ne „Eurovizijos“ faną, nustebino jos kokybė. Visa informacija pateikta vietoje ir ypač patogiai. Čia rasite duomenis apie miestą, kuriame šiuo metu vyksta konkursas, sužinosite paties renginio istoriją, jau nekalbant apie detalią visų atlikėjų informaciją. Viskas sudėliota aiškiai ir suprantamai, todėl be didesnio vargo sužinosite, kas dalyvavo pusfinaliuose, kokia tvarka finalininkai dainuos šį vakarą ir pan. Atsidarę kiekvieno atlikėjo aprašymą, galėsite pamatyti jo atliekamos dainos pavadinimą, o pačią dainą pasižiūrėti „youtube.com“ tiesiog čia pat programoje.

Šaunu, kad aplikaciją galite parsisiųsti už dyką. Jei pageidausite kokios nors dainos, iš karto ją galėsite įsigyti „iTunes“, žinoma – tik ne Lietuvoje. Aplikacijoje rasite galybę fanams įdomios informacijos – tai įvairios apžvalgos ir blogai. Įdomu tik, koks likimas laukia šios programos po konkurso? Juk, nors renginys vyksta kas metus, didžiąją metų dalį tiesiog nėra apie ką informuoti… Bet kuriuo atveju – tiems, kas dar neapsisprendė, už ką balsuoti, ši aplikacija tikrai padės priimti sprendimą. O jei Jums „Eurovizija“ neįdomi – galite tiesiog išbandyti, kaip veikia kokybiška informacinė aplikacija. Gero žiūrėjimo!

 

Leave a Reply