„eBay“ – apsipirkime internete

 

Vaikščiojimo po parduotuves malonumą tikriausiai jaučia tik moterys. Žinoma, viena kita išimtis pasitaiko ir vyrų tarpe. Bet bent jau aš, jei tik galėčiau, viską pirkčiau kuo paprasčiau – internetu. Toks apsipirkimo būdas turi begales privalumų: didesnis pasirinkimas, jokių eilių, jokios skubos prie persirengimo kabinų, o jei nėra laiko – apsipirkinėti galima nors ir naktį. O štai minusai tik keli: užtrunka, kol įsigyti daiktai, tiesa, niekad neaišku, ar Jums tinkantys, pasiekia Jus.

Vienas populiariausių internetinės prekybos puslapių pasaulyje be abejonės yra „eBay“. Čia galite rasti įvairiausių daiktų – tiek naujų, tiek dėvėtų. Žmonės šioje erdvėje bando atsikratyti visko, ką tik įmanoma parduoti, ir tie, kurie reguliariai čia budi, gali įsigyti tikrai puikių daiktų už stebėtinai mažą kainą. Bėda tik ta, kad „eBay“ puslapį reikia stebėti pastoviai – o galbūt kaip tik dabar baiginėjasi Jūsų norimo laikrodžio aukcionas? Būtent dėl to taip aktualu turėti šio portalo aplikaciją savo sumaniajame įrenginyje.

„eBay“ aplikacijoje rasite viską, ko reikia. Nors jos formatas nuo puslapio šiek tiek skiriasi, todėl reikia laiko apsiprasti, bet ilgainiui nepatogumų nesijaučia. Netgi atvirkščiai – „iPad“ skirtoje versijoje paveiksliukai dideli ir informatyvūs, todėl jei Jums patinka rinktis iš nuotraukų, čia jausitės tikrai puikiai. Funkcionalumas praktiškai analogiškas puslapio variantui. Čia galėsite dalyvauti aukcione, įsidėti prekę į sąrašą, palikti komentarus ir t.t. Naudodamas kelias dienas, regis, nepasigedau nieko, prie ko esu pripratęs. Be to, čia daug mažiau papildomos informacijos, tokios kaip reklama, tad susikoncentruoti į ieškomus daiktus kur kas lengviau.

Šaunu, kad tokie gigantai kaip „eBay“ mato prasmę kurti apliacijas sumaniesiems įrenginiams. Kita vertus, negali atsilikti nuo madų. Nors „iPad“ be problemų galite naudotis ir interneto naršykle, tačiau specializuota aplikacija visuomet yra geriau. Žinoma, jos kokybė turi lenkti įprastinę puslapio versiją, kitaip naudos bus maža. Šioje vietoje „eBay“ pasielgė puikiai – svarbiausia paprastumas ir kuo mažesnis nereikalingos informacijos kiekis. Beje, ši programa nuolatos tobulinama, ir pažanga tikrai pastebima: prieš kelis mėnesius teko bandyti pradinę jos versiją – progresas daugiau nei akivaizdus. Taigi jei perkate aukcionuose, ši aplikacija tiesiog privalo būti Jūsų sumaniajame įrenginyje.

Leave a Reply