„Stilius“ – štai koks turėtų būti „iPad“ žurnalas

 

Priešingai „Žmonių“ aplikacijos prieš kelias dienas sukeltam nusivylimui, „Stiliaus“ aplikacija iššaukė visiškai kitokį jausmą. Programa padaryta tikrai puikiai, ir priekabių rasti buvo gana sunku. Vieninteliai trikdžiai – kartais šiek tiek pavėluota reakcija į tam tikrus veiksmus – pavertimą, puslapio perstūmimą. Tačiau iš esmės tai – puiki pradžia žurnalams „iPad“ įrenginyje atvaizduoti.


Žurnalo pasirodymas virtualioje erdvėje užtrunka savaitę. Tikėtina, kad naujausio numerio vos tik jam pasirodžius parsisiųsti nepavyks. Tačiau šiuo atveju tai yra logiška, nes visi žurnalai, bent jau šiuo metu, yra pateikiami visiškai nemokamai. Todėl elektroninės jų versijos tampa prieinamomis, kai pasibaigia gyvos versijos pardavimas.


Tam, kad Jūsų įrenginys nebūtų apkrautas nereikalingais duomenimis, vos įsidiegus aplikaciją žurnalų joje nėra. Norėdami skaityti „Stilių“, visų pirma turėsite parsisiųsti jį iš interneto. Tam, žinoma, bus reikalingas interneto ryšys. Siuntimas vyksta gana greitai, ir džiugu, kad rodomas jo progresas procentine išraiška. Taigi galite orientuotis, kokią jo dalį jau turite, ir kiek maždaug užtruks visos žurnalo versijos atsisiuntimas.


Tiesa, yra ir tam tikrų nepatogių niuansų. Sakykime, kodėl, norint skaityti žurnalą, būtina spausti mygtuką „Skaityti“ – juk intuityviai norisi spausti tiesiog ant viršelio. Tačiau apskritai tai – išties kokybiška programa su naudingomis papildomomis savybėmis. Patikusį straipsnį galėsite įsidėti į mėgstamiausių sąrašą ir vėliau perskaityti dar kartą ar tiesiog parodyti draugui. Paieškos galimybė taip pat realizuota, todėl straipsnių galite ieškoti pagal raktinį žodį. Jei „Stilius“ yra Jūsų mėgstamas žurnalas, siųskitės šią aplikaciją nedvejodami!

Leave a Reply