„Scene It? Comedy Movies“ – ar tikrai įdėmiai žiūrite filmus?

 

Sutikite – kiekvienas iš mūsų yra didesnis ar mažesnis kino mylėtojas. Išties smagu kartais kuriam laikui atitrūkti nuo buities, ir prisėdus priešais ekraną, kad ir kur jis bebūtų – namie ar kino teatre, pasinerti į filmą. Kiekvienas turime patinkančių ir nemėgstamų filmų ar net ištisų jų žanrų. Kai kuriuos filmus galime žiūrėti net keletą kartų, ir kiekvieną kartą jie mums įdomūs ir kažkuo vis nauji. Žinoma, filmus ir jų vystymosi tendencijas mums didžiąja dalimi diktuoja Holivudas. Taigi – ar tikrai gerai išmanote holivudinius filmus?


Kviečiu išbandyti šiuo metu kaip tik už dyką siūlomą aplikaciją „Scene It? Comedy Movies“. Tiems, kas turi „XBOX 360“ konsolę, šios serijos žaidimai, ko gero, nebus naujiena – jai išleistas puikus žaidimas su papildomais valdymo pultais. Susirinkus kelių žmonių kompanijai, galite linksmai praleisti laiką, atlikinėdami įvairias su filmais susijusias užduotis. Beje, jau išleistas ir šios serijos stalo žaidimas.


Taigi žaidimo būdų daug, tačiau pati esmė nekinta. Tikslas – atlikinėjant įvairias su filmais susijusias užduotis, rinkti taškus ir taip nugalėti konkurentus. Užduotys labai įvairios. Pavyzdžiui, parodomas filmo fragmentas, o Jums reikia užbaigti aktorių dialogą. Žinoma, bus pateikti ir keli atsakymo variantai. Kitas pavyzdys – iš kelių sakinių sudėti teisingą filmo frazę ar atspėti filmo pavadinimą iš pamažėle ryškėjančio filmo plakato.


Nors idėja tikrai gera, tačiau pati aplikacija suprogramuota šiek tiek prastai. Kartais tenka laukti visai netikėtose vietose, tarkim, suerzina jau pačioje žaidimo pradžioje pasitinkančios kelios visiškai neaiškios pauzės. Gerai tai, kad šį žaidimą galite žaisti ir keliese – per belaidį tinklą ar „Bluetooth“. Jei turite tik vieną įrenginį – taip pat ne problema: galite sėsti iš keturių pusių ir žaisti visi kartu. Žaidimui reikia greitos reakcijos – daugelio užduočių rezultatas priklauso nuo to, kaip greitai ją atliekate. Taigi – ar pasiruošę pademonstruoti savo žinias komedijų žanre?

 

Leave a Reply