„Bloomberg“ – laikas įdarbinti pinigus

 

Kiekvienas iš mūsų gana didelę gyvenimo dalį praleidžiame siekdami uždirbti pinigų savo poreikiams patenkinti. Visi darbai yra skirtingi ir turi tam tikrų privalumų bei trūkumų. Tačiau neabejotinai didžiausias trūkumas – galybė darbe prabėgančio brangaus mūsų laiko. Visgi, uždirbus pinigų, laisvalaikį galima praleisti kur kas maloniau nei be jų. O ką, jei užuot dirbę patys, įdarbintume savo jau uždirbtus pinigus? Kaip tai padaryti? Investuokime!

Džiugu, kad šiuolaikiniame pasaulyje turime galimybę investuoti kur tik norisi. Internetas sudaro sąlygas įsigyti akcijų, indekso fondų, aukso ar net naftos tose valstybėse, kurios mums tokios tolimos, kad nesame ten buvę, o gal niekada ir nebūsime. Tikriausiai sutiks kiekvienas, kad norėdami tinkamai investuoti, turime nė per žingsnį neatsilikti nuo pačios aktualiausios su investavimu susijusios informacijos. Būtent tam ir skirta programa „Bloomberg“.

Šioje aplikacijoje rasite didžiąją dalį reikiamos informacijos apie rinkas bei akcijas. Pirmame puslapyje pateikiamos naujienos. Jei esate tikras investuotojas, jos neabejotinai bus naudingos. Džiugu tai, kad prieinami ir lietuviškų įmonių akcijų pokyčiai – nesunkiai susirasite „Aprangos grupę“ ar „Ūkio banką“. Jei jau esate suinvestavę, bus išties patogu sekti aktualią informaciją neįsijungus kompiuterio ir neprisijungus prie banko. Tereika žinoti savo akcijų pirkimo kainą.

Aplikacijoje taip pat pateikiami akcijų biržų pokyčiai, valiutų kursų svyravimai ir kt. naudingos detalės. Vienintelis dalykas, kurio trūksta, – tai galutinis – akcijų įsigijimo – žingsnis. Jei turima programa leidžia daryti sprendimus, ar nepatogu būtų iš karto įsigyti tai, iš ko, manote, galite turėti pelno? Visgi tikriausiai pasauliniu mastu tai gana sunku realizuoti. Tikėkimės, kad mūsų bankai netolimoje ateityje taip pat pasiūlys tokią galimybę – atlikti vertybinių popierių operacijas savo sumaniuosiuose įrenginiuose.

 

Leave a Reply