„SEB Lietuva M. bankas“ – bankas telefone

 

Šaunu, kai kasdien naudojamos paslaugos persikelia ir į sumaniuosius įrenginius. Laukiu tų laikų, kai, telefone sudarę pirkinių sąrašą, kartą ar du per savaitę gausime paketą su pageidaujamais produktais. Jokių mokėjimo kortelių, jokio laiko gaišimo ieškant vietos aikštelėse prie parduotuvių bei apsipirkinėjant. Atsiras tikrai ne viena valanda, kurią galėsime praleisti kur kas įdomiau. Bet svajones į šalį – šį kartą palieskime tik mokėjimo kortelių temą, o tiksliau – elektroninę bankininkystę.

Ar naudojatės SEB banko paslaugomis? Jei taip, tuomet naujoji jų paslauga Jums turėtų patikti. Dabar savo sąskaitas galite matyti ne tik internete, bet ir „iPhone“ telefone. Parsisiuntus aplikaciją, galite pasinaudoti savo slaptažodžių kortele ar generatoriumi ir prisijungti prie banko. Džiugu tai, kad informacijos pateikiama tiek, kiek reikia. Čia nerasite gausybės internetinės versijos turinį sudarančių paslaugų: matysite tik savo sąskaitas bei jų likučius. Taip pat galėsite atlikti smulkius veiksmus – pervesti pinigus iš vienos sąskaitos į kitą, suformuoti vietinį pavedimą ar peržiūrėti įplaukų / išlaidų istoriją.

Dar viena ypač naudinga paslauga mobiliajame įrenginyje – bankomatų ir banko skyrių paieška. Įsivaizduokite: esate nežinomoje vietoje, ir staiga Jums prireikia grynųjų pinigų. Programa nustato Jūsų buvimo vietą ir pagal tai žemėlapyje nurodo artimiausius bankomatus bei banko skyrius. Šią informaciją taip pat galite peržiūrėti ir pateikiamame sąraše.

Turintiems reikalų su užsieniu pravers išsamūs duomenys apie valiutų kursus. Taip pat yra informacinio pobūdžio skyrelis, kur galėsite peržiūrėti tam tikrą analitinę vaizdo medžiagą. Nors galimybių nemažai, tačiau jei programos funkcijų Jums neužtenka, iš pačios aplikacijos keliais mygtukų paspaudimais galėsite parašyti laišką ar paskambinti banko darbuotojui. Aplikacija veikia puikiai ir sukurta tikrai sumaniai. Įdomu, kaip ši paslauga vystysis ateityje, kai visus atsiskaitymus galėsite atlikti tiesiog telefonu.

Leave a Reply