„Sunday Lawn“ – ar jau nusišienavote savo pievą?

 

Smagu prie namo turėti bent lopinėlį gražios pievelės. Nors dažnai jos pjovimas – vienas vargas, visgi nemažai žmonių pjaudami žolę jaučia tikrą atgaivą. Iš tikrųjų, tokiu būdu aktyviai ilsimės gamtoje ir mintimis nejučia nutolstame nuo kasdienių rūpesčių. Ir nors vejos priežiūra suryja nemažai mūsų laiko, turėti ją – verta.

Idėja šį daugelio namų savininkų atliekamą darbą įtraukti į žaidimą išties įdomi. „Sunday Lawn“ aplikacija Jums suteikia nuosavą sklypą su namu, baseinu ir dar keliais želdiniais. Žaidimo tikslas – nupjauti žolę kuo ekonomiškesniu režimu: kuo vienu ypu daugiau žolės nupjausite, tuo daugiau taškų už atitinkamą lygį gausite. Jei pervažiuosite jau nupjautą žolės lopinėlį, taškai bus skaičiuojami iš naujo.

Žinoma, kaip ir kiekviename kieme, čia pasitaiko įvairių kliūčių. Žaidime galite sutikti pievoje lakstančius šunis ar ežiukus. Keista, bet į juos atsitrenkus, nukentės ne pastarieji, o Jūsų žoliapjovė – tokiu būdu ją sulaužę turėsite viską pradėti iš naujo. Žaidimas paremtas lygiais, kiekviename jų galima surinkti iki 3 žvaigždučių. Pagrindinis tikslas, matyt, ir būtų visuose lygiuose surinkti po 3 žvaigždutes. Šių lygių yra net 82, tad jiems įveikti tikrai prireiks laiko…

Dar šiek tiek apie žaidimo kokybę. Žaidimas gana senas, todėl pradžioje jis buvo pritaikytas „iPod Touch“ ir „iPhone“ įrenginiams, ir juose jis atrodo tikrai neblogai. Už tą pačią kainą gaunate ir „iPad“ skirtą versiją, kuri mane šiek tiek nuvylė – nemenkai jaučiamas mažiesiems įrenginiams skirto varianto „pritempimas“ prie šio. Grafika jau ne tokia graži, visas vaizdas tarytum praplėstas. Tikrai daug maloniau šį žaidimą žaisti su „iPhone“. Beje, žolės pjovėjo judėjimo kryptis nustatoma per ekraną perbraukus ta kryptimi, kuria norime, jog jis judėtų. Tačiau kartais atrodo, kad šis veiksmas veikia gana prastai – ne visada darbininkas pasisuka ten, kur norėtųsi.

Leave a Reply