„Tour Wrist“ – išsirinkite vietą atostogoms

 

Daugumai mūsų kelionės – vienas laukiamiausių metų įvykių. Nuostabus jausmas susikrauti lagaminą ir išvažiuoti į kokį nors tolimą kraštą, pabėgti nuo kasdienybės ir atsibodusios aplinkos. Viena problema, dažnai kamuojanti daugelį keliautojų – kurgi vykti? Žinoma, yra daugybė patariamojo pobūdžio puslapių, bet kartais vien tik iš nuotraukų sunku susidaryti įspūdį ir nuspręsti, ar ši vieta Jums tinkama, ar ne. Tokiu atveju paprastai gelbsti žmonių rekomendacijos, detalesnis vietovės aprašymas. Bet vaizdinė informacija visuomet yra įtikinamesnė.

„Tour Wrist“ programa skirta pristatyti įvairias pasaulio vietas šiek tiek kitaip. Taip, čia irgi rasite nuotraukas, bet jos yra kitokios, kitoks jų pateikimo būdas. Tiems, kam teko susidurti su panoramine fotografija, aplikacijos esmė klaustukų nekels. „Tour Wrist“ – tai išplėstų, panoraminių vietovės vaizdų rinkinys. Panoraminė nuotrauka – tai kraštovaizdžio atvaizdas visomis kryptimis, gaunamas sujungus keletą nuotraukų į vieną, taip aprėpiant išties platų vaizdą. O jei dar šį nuotraukų apdorojimo būdą apjungsime su „iPad“ ar „iPhone“ esančiu giroskopu, turėsime tikrai šaunų rezultatą.

Aplikacijos tikslas – padėti susidaryti įspūdį apie tam tikrą pasaulio vietą. Kelios sekundės ir Jūs po tam tikrą žemėlapyje išsirinktą vietą galėsite pasižvalgyti tikrąja to žodžio prasme. Kraipydami „iPad“ ar „iPhone“ erdvėje, matysite vis kitą vaizdą, priklausomai nuo to, kaip pakreipėte savo įrenginį. Sunku nupasakoti, kaip tai vyksta, tačiau tai tarsi žvalgymasis pro langelį. Pakelkite įrenginį į viršų ir matysite dangų, nuleiskite žemyn – išvysite pievą. Jei matoma vieta Jums patinka, iš karto galite užsisakyti kelionės bilietą ar viešbutį ir pradėti ruoštis kelionei. Puiki funkcijų integracija!

Žinoma, savo atradimais galėsite pasidalinti elektroniniu paštu ar socialiniame tinkle. Idėja puiki, tačiau programa gana dažnai ima ir išsijungia. Matyt, programuotojai ne visiškai ištestavę paleido ją į rinką. Po paskutinio atnaujinimo padėtis šiek tiek pagerėjo, tačiau problema vis dar gaji. Ir nuotraukų kokybė ne visada tokia, kokios norėtųsi. Programą tikrai dar yra kur tobulinti, bet pati pateikimo idėja – išskirtinė.

Leave a Reply