„World Cup Table Tennis™ HD“ – ar kada nors žaidėte stalo tenisą?

 

Stalo tenisas man yra viena apgaulingiausių sporto rūšių. Prisimenu, kai pirmą kartą su draugu nusprendėme išmėginti – atrodė, nieko čia tokio, pamojuosiu šiek tiek rakete palei stalą, nė nesušilsiu. Tą dieną žaidimą baigiau permirkęs nuo prakaito! Niekada nebūčiau pagalvojęs, jog tai toks aktyvus žaidimas. Negana to, jis dar ir be galo azartiškas – partija, kita ir vis dar norisi atsigriebti arba išlaikyti savo persvarą. Taisyklės paprastos, emocijų daug – tikrai puikus žaidimas.

Būtent dėl to azarto nusprendžiau išbandyti ir „iPad“ skirtą stalo teniso žaidimą „World Cup Table Tennis™ HD“. Nenusivyliau, taip pat „kabina“ ir nepaleidžia gana ilgai – tol, kol pradedi laiminėti prieš dirbtinį intelektą. Žaidimo principas gana paprastas – prieš jus stalo teniso stalas bei šiek tiek permatoma raketė. Dedate pirštą ant jos, ir viskas priklauso tik nuo Jūsų.

Kompiuteris taip pat turi kelis skirtingus protingumo lygius. Nors pradiniai etapai atrodo gana paprasti, vėliau žaisti darosi gana sunku. Pradžioje jautiesi tarsi žaisdamas su pradinuku, regis, kaip jis neatmuša tokių elementarių smūgių! Vieną kartą smūgiuoji į vieną pusę, po to į kitą, ir jei pavyksta atlikti gerą smūgį – jau pelnei tašką. O štai aukščiausio lygio kompiuterinis žaidėjas elgiasi priešingai: jo pusėmis neapgausi. Smūgiuoja jis visada ant ribos, ir kartais problema tampa buvimas per arti centro. Žinoma, gerai ir tai, kad po tokių smūgių jis gana dažnai padaro klaidų, kurios sąlygoja Jūsų taškų augimą.

Svarbu paminėti dar vieną smulkmeną – mokamos žaidimo versijos nusipirkti tiesiogiai iš „iTunes“ galimybių nėra. Tačiau ji egzistuoja, ir ją galėsite įsigyti tik pačiame žaidime. Pilnoje versijoje Jums bus pateikta daugiau žaidimo variantų, šalių ir t.t. Bet kaip įžiebti Jumyse norą ją įsigyti? Daugeliu atveju kūrėjai už pirkinį siūlo panaikinti aplikacijoje esančius reklaminius pranešimus. O štai šios aplikacijos kūrėjas panaudojo dar vieną gerą metodą. Jums bežaidžiant, nereikšmingais momentais teks išlaukti jo sugalvotą „minutės pertraukėlę“: žaidimas kelioms sekundėms sustingsta, pasirodo pranešimas ir, praėjus skirtam laikui, galite tęsti žaidimą. Tikrai originalu, ir nors ir erzina, bet tai puikus būdas padidinti pardavimus.

Leave a Reply