„Beyond Ynth“ – nuotaikinga boružėlės kelionė

 

Paprasto, bet įdomaus žaidimo esmė – patrauklus pagrindinis herojus, graži aplinka bei užduotys su iššūkiu. Būtent toks yra „Beyond Ynth“ galvosūkių žaidimas, kurį galėsite parsisiųsti tiek „iPad“, tiek „iPhone“ įrenginiui. Pabandymui galite parsisiųsti nemokamą jo versiją, bet jei norite giliau patyrinėti žaidimo pasaulį, turite jį įsigyti.

Žaidimo tikslas – surinkti deimantus, pasitaikančius boružėlės kelyje. Atsargiai – šie deimantai gali būti ir sunaikinami, todėl su jais elkitės ypač atsargiai. Keliauti turėsite naudodamiesi dėžutėmis. Nors iš pirmo žvilgsnio jos tik trukdys, visgi vėliau jos padės apsisaugoti nuo šalčio ar iš dangaus krentančių lavos gabalų.

Žaidimas geras tuo, kad jeigu kur nors užstrigsite, galėsite peržiūrėti youtube filmuką, kuriame pamatysite, kaip pereiti atitinkamą lygį. Taip po truputį atidarysite vis didesnį žemėlapį ir gausite vis įdomesnių žaidimo aplinkų. Kiekvienoje iš jų susidursite su įvairiomis kliūtimis – iš dangaus kris gilės, lavos gabalai ar tiesiog bus baisiai šalta.

Jei vakare kovojate su nemiga, o knygos skaityti nesinori, kelios minutės šio žaidimo tikrai padės atsipalaiduoti. Čia nėra įtampos; tiesa, galvą kai kuriuose lygiuose reikės palaužyti, bet tikiu, kad didesnę jo dalį pareisite visiškai be streso. Šiam paprastam žaidimui dedu pliusą – jis tikrai ras savo žaidėją.

 

Leave a Reply