„Contract Killer“ – tapk samdomu žudiku

 

Būti samdomu žudiku – darbas labai paslaptingas. Įsivaizduokite: Jus samdo nežinomi žmonės, Jūs keliaujate į nežinomas vietas ir „likviduojate“ tuos, kurie kažkam užkliuvo. Be to, pastoviai turite užsidirbti ir atnaujinti savo darbo įrankius, nusipirkti šovinių. Darbas pavojingas, bet kažkuo patrauklus.

Būtent samdomu rajono žudiku galėsite tapti „iPad“ skirtame žaidime „Contract Killer“. Kodėl rajono? Todėl, kad visas žaidimas apsiriboja vienu rajonu. Matydami jo žemėlapį, galite rintis įvairias užduotis. Dažniausiai kokioje nors paslaptingoje vietoje teks „nukepti“ kažkieno bosą, kuris, tikėtina, turės apsaugą ir ji būtinai Jus apšaudys.

Nors mintis ir nebloga, bėda ta, kad žaidimas nuobodokas. Tos pačios gatvės, tos pačios situacijos. Gana nuobodi įvykių seka. O padirbėti buvo galima kur kas labiau. Idealu būtų, jei kūrėjai būtų sugalvoję kokią nors originalią istoriją. Galėtų ir veiksmo, judėjimo būti daugiau. Nori nenori tokius žaidimus lygini su jau klasikiniu tapusiu „Hitman“, kartelę pakėlusiu išties aukštai…

Susidaro įspūdis, kad tam tikrų žaidimų kūrėjai tikrai nesivargina. Jei žaidimas kainuoja keletą dolerių, tai kam vargintis – galbūt ir taip pasiseks. Bet sutikite – jei žaidimas geras ir jo galima parduoti kelis milijonus kopijų, tuomet ir investicijų grąža šiek tiek didesnė. Gaila, bet, pažaidęs 15-20 min., šį žaidimą be jokio gailesčio trinu.

 

Leave a Reply