„iSynthesizer“ – sintetinės muzikos generatorius

 

Jau seniai praėjo laikai, kai muzikantai grodavo tik gyvą muziką. Gyva šiuo atveju yra visiškai autentiška, jokiais elektroniniais efektais nepapildyta garsų visuma, sklindanti netgi be stiprintuvų pagalbos. Šiandienos grojimas retai kada yra visiškai grynas. Visgi tame nemaža ir pliusų – pavyzdžiui, elektroninės gitaros atsiradimas man yra vienas geriausių muzikos progreso momentų. To malonaus džeržgimo galėčiau klausyti ir klausyti. Kitas revoliucingas įrenginys – elektriniai vargonai.

„iSynthesizer“ aplikacija priskirtina prie elektroninių sintezatorių serijos. Programa sukurta „iPad“ įrenginiui ir tikriausiai gali pasitarnauti ne vienam šiuolaikiniam muzikantui. Kodėl sakau „tikriausiai“? Todėl, kad, nebūdamas muzikantu, nesu tikras, ką įdomaus galima su ja nuveikti.

Aplikacijos esmė: stumdant valdymo elementus, išgaunamas vis kitoks garsas. Kitaip tariant, tai garsų modifikavimo programa, galinti pasitarnauti siekiant paįvairinti koncertus, sukurti naują garsų kokybę. Tiesa, apie pastarąją – „iSynthesizer“ išties profesionali, kokybiška, ausį maloninanti itin švariu garsu. Manau, kad prijungus „iPad“ prie rimtos aparatūros, muzikos kūrinį būtų galima atlikti visiškai naujai.

Gerai tai, kad tam tikri nustatymų rinkiniai yra išsaugoti, ir juos pasirinkus, galima išgauti kokį nors garsą. Tai labai praverčia tokiems, kaip aš – mažai ką teišmanantiems apie tokio tipo garso variacijas. Visgi apžvalga labiau skirta muzikantams, ieškantiems ko nors įdomaus savo koncertų formos kaitai. Todėl jei muzikiniai garsai yra Jūsų gyvenimo dalis – nepagailėkite kelių dolerių ir įsigykite šią „iPad“ skirtą programą.

Leave a Reply